Höysteenä porkkanaraastetta. Ulkomaankieliset tomaatit jätän kauppaan kesät talvet ja kotimaisetkin talvella, yritän pärjätä muilla juureksilla. Paisti on sitä parempaa mitä kauemmin kypsyy miedossa lämmössä.
Tuhti jälkiruoka, mutta niin hyvää. Ohje Valion klik
Perintökupista vaniljakastikkeen kanssa.
Tiistaina satoi märkää lunta, pisarat koristelivat keittiön ikkunan.
Ihanaa lähestyvää viikonloppua sinulle <3
herkulliselta näyttää! Hyvää viikonloppua myös sinulle
VastaaPoistaKiitos Sussi! <3
PoistaHyvän näköistä syötävää :)
VastaaPoistaKiitos Kirsti! <3
PoistaOikein tammikuinen ikkunakuva - vesitippoja. Tuontitomaattien korvaaminen vaikkapa kotimaisista porkkanoista tehdyllä raasteella on monin tavoin hyvä ratkaisu.
VastaaPoistaKiitos between! <3 Kaipaisin tammikuussa lunta, pakkasta ja sinistä taivasta.
PoistaOoh tuo jälkiruoka, aivan lempparia. <3 Mukavaa viikonloppua. <3
VastaaPoistaKiitosTiia K! <3 Jälkkäri jäätelön kanssa ihan parasta. :)
PoistaOnpa hieno tuo ikkuna.
VastaaPoistaKiitos marumummeli! <3 Katselin ikkunaa tässä pöydän vieressä istuessani ja ajattelin kokeilla kuinka saan sen kuvattua. :)
PoistaTässähän tulee ihan nälkä!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!
Kiitos Vikki! <3 Hyvää vointia ja viikonloppua itsellesi! :)
PoistaHerkullista ruokaa. Ikkuna on hauskan näköinen :)
VastaaPoistaKiitos Irma! :)
PoistaHerkullista ruokaa! Tulikin heti ikävä äidin tekemää karjalanpaistia :)
VastaaPoista:)) Kiitos Ame!
Poista