torstai 29. tammikuuta 2015

Uuni kuumana

Auringottomia päiviä ollut monta peräkkäin, ei ulkokuvausta. Välipostauksena arkista perinneruokaa; karjalanpaistia ja mustikkakukkoa.


Höysteenä porkkanaraastetta. Ulkomaankieliset tomaatit jätän kauppaan kesät talvet ja kotimaisetkin talvella, yritän pärjätä muilla juureksilla. Paisti on sitä parempaa mitä kauemmin kypsyy miedossa lämmössä.



Tuhti jälkiruoka, mutta niin hyvää. Ohje Valion klik

Perintökupista vaniljakastikkeen kanssa.




Tiistaina satoi märkää lunta, pisarat koristelivat keittiön ikkunan.



Ihanaa lähestyvää viikonloppua sinulle  <3




16 kommenttia:

  1. herkulliselta näyttää! Hyvää viikonloppua myös sinulle

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköistä syötävää :)

    VastaaPoista
  3. Oikein tammikuinen ikkunakuva - vesitippoja. Tuontitomaattien korvaaminen vaikkapa kotimaisista porkkanoista tehdyllä raasteella on monin tavoin hyvä ratkaisu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos between! <3 Kaipaisin tammikuussa lunta, pakkasta ja sinistä taivasta.

      Poista
  4. Ooh tuo jälkiruoka, aivan lempparia. <3 Mukavaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KiitosTiia K! <3 Jälkkäri jäätelön kanssa ihan parasta. :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos marumummeli! <3 Katselin ikkunaa tässä pöydän vieressä istuessani ja ajattelin kokeilla kuinka saan sen kuvattua. :)

      Poista
  6. Tässähän tulee ihan nälkä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vikki! <3 Hyvää vointia ja viikonloppua itsellesi! :)

      Poista
  7. Herkullista ruokaa. Ikkuna on hauskan näköinen :)

    VastaaPoista
  8. Herkullista ruokaa! Tulikin heti ikävä äidin tekemää karjalanpaistia :)

    VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-