Sain hiukan joulun tuoksua tupaan, kun leivoin kakun.
Ohje on Kotilieden kakkukirjasta vuodelta 1994.
Maku vain paranee, kun antaa kakun 'tekeytyä' muutaman päivän.
***
Tervetuloa seuraamaan Rosanpunaista kultaa Beate/Varjoista valoon! <3
Oi, äitini teki jouluksi aina arabialaisa maustekakkua. Ihanan näköinen kakku ja varmasti maistuva. Mukavaa keskiviikkoa!
VastaaPoistaKiitos, tämä on makoisa kakku! Olinkin hävittänyt johonkin oman ohjeeni, joten hyvä kun julkaisit: tulee tarpeeseen!
VastaaPoista:D
PoistaVoikun näyttää ihanalle!
VastaaPoistaEn ole koskaan tehnyt. Kiitos ohjeesta!
nam!
VastaaPoistaVoi että! Nyt alkoi tehdä mieli kakkua. :)
VastaaPoistaOnpas hyvän näköinen kakku. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaHyvälle näyttää!!
VastaaPoistaOi joi, arabialainen maustekakku on anoppini bravuuri!
VastaaPoistaSiihen tulee vielä ihana mausteinen vaalea kuorrute!
Nam, tunnen jo tuoksun!
Upea kakku, ei olekkaan tuttu resepti.
VastaaPoistaNätisti koottu postaus!
Kiva muistutus vanhasta ohjeesta. Tätä olen tehnyt, mutta en vuosiin.
VastaaPoistaVielä ehtii hyvin valmistautua ja leipoa. :)
VastaaPoistaKiitos kaikille kivoista kommenteista! <3
VastaaPoista