Tää on vielä kesken.
|
Varaa kaikki ainekset esille |
|
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi |
|
Lisää munat yksitellen, koko ajan reippaasti vatkaten |
|
Lisää taikinaan keskenään sekoitetut kuivat aineet |
|
vuorotellen maidon kanssa |
|
Voitele muffinipelti tai käytä paperisia vuokia |
|
Jaa taikina vuokiin |
|
Paina lusikalla kuoppa ja täytä se hillolla |
|
Paista 200 asteessa koosta riippuen 15-20 min. |
|
Koristele leivonnaiset pursottamalla |
|
Nauti kahvin kanssa |
Syöminen on kesken vielä.
|
Nam |
Tällä reseptillä leivon Runebergin tortut.
🍮 🍮 🍮
Viikon MakroTex; Keskeneräinen
Ai että oli ihanasti esitetty ja huipennuksena ajankohtaiset tortut ❤️
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Rita A!
Ihanan näköisiä, hjam! Kivasti tehty postaus! Mukavaa viikon jatkoa!
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Hilu!
Kauniit kuvat, ja ah miten herkullisen näköisiä :)
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon T!
Hyvää tulee! Nam! Muuten sama ohje kuin minulla, käytän vain piparimuruja korppujauhojen asemasta.
VastaaPoistaPiparimurut antavat varmasti mukavan säväyksen makuun. Minulla ei koskaan ole murenneltavia pipareita silloin, kun alan leipoa näitä :)
PoistaKiitos paljon Minttuli!
Taidan poiketa kahville...kait torttuja on vielä jäljellä..:)
VastaaPoistaUutta satsia pitää laittaa tulemaan. :)
PoistaKiitos paljon Hannele!
Ensin kesken ja sitten valmiita. Herkullisia kuvia.
VastaaPoistaT. Täysin arkista
:D
PoistaKiitos paljon Kristiina!
Kiitos ohjeesta
VastaaPoistaRunebergin ohjeita on monia mutta tykkään tästä, koska maito ja ennen paistamista lisättävä hillo antavat mukavasti tuoreutta leivokseen.
PoistaKiitos paljon pappilanmummo!
Nam! Herkullisia...
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Sirpa!
Ihanan raikkaat kuvat ja herkulliset Runebergin tortut!
VastaaPoista:D
PoistaKiitos Susanna!
Wow! I will surely try it!!
VastaaPoistaIt's very nice.
PoistaThank you very much Luisella!
Herkulliset kuvat!
VastaaPoistaNyt maistuisi kahvin kanssa Runebergintorttu.😀
:D
PoistaKiitos paljon Sari!
Vau..miten herkullista.
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon RaijaAnnikki!
Ihana kuvasarja; vesi herahti kielelle 🎂
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Ina!
Nam! Nyt pitäisi saada jotain makeaa!! Syötävän herkullisia kuvia.
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon SusuPetal!
Ihanan valoisia herkkukuvia! :)
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Maarit!
En hyljeksi antimiasi, mutta noita jos alkaisin syödä, ahmisin yhtä kyytiä yheksän, joten käännän aina katseeni moisista herketeistä.
VastaaPoistaOijoi mitä herkkuja ja ihana kuva sarja♥ Herkullista alkanutta viikkoa sinne♥
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Päde!
Ihana kuvasarja! Kiitos herkullisista kuvista! <3
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Piipe!
Nam. Maukkaat kuvat ja ohje!
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Satu!
Minä ajattelin, että mihin tämä tarina oikein päättyy, no Runebergin torttuihin tietysti. Olipas kiva tapa jakaa resepti ja vielä kauniiden kuvien kera.
VastaaPoistaRunebergin torttuihin tietysti. :)
PoistaKiitos paljon Ansu!
Ihana kuvasarja! 💕
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Sirpa!
Nam mitä herkkuja:-)
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Helinä!
Voi niin nätti postaus!!! <3
VastaaPoista:DD
PoistaKiitos paljon Pieni Lintu!
Voi ei. Nyt alkoi tekemään mieli runebergin torttuja.
VastaaPoistaEi muuta kuin leipomaan. :)
PoistaKiitos paljon Suvituulia!
Nam! Hyvältä näyttää, eikä edes liian hankalalta. Voisin kyllä tuota itsekin kokeilla.
VastaaPoistaEi vaikeaa ollenkaan.
PoistaKiitos paljon Janika!
onpa todella kauniit kuvat! Varmasti hyviä leivonnaisia
VastaaPoista:D
PoistaKiitos paljon Sussi!
Namia! Alkoi tehdä mieli Runebergin torttuja heti. :)
VastaaPoista:DD
PoistaKiitos paljon Craft Candidate!
Jess, kiitoksia tämä oli herrrkullinen postaus:)
VastaaPoista:DD
PoistaKiitos paljon Irja!
Runebergin torttujen kaikki variaatiot maistuvat, nam!
VastaaPoista:D Niinpä.
PoistaKiitos paljon Pauliina!
Ihanan riemukas ja kekseliäs postaus. Herkullisen näköiset leipomukset.
VastaaPoista:D
PoistaOi kiitos paljon Noksu!
yum! looks good, and not even too cumbersome. I might be able to try it myself.
VastaaPoistaหนังใหม่
:D
VastaaPoistaIt's good idea.
Thank you very much!