tiistai 30. tammikuuta 2018

Leivontapäivä


Tää on vielä kesken.

Varaa kaikki ainekset esille

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi

Lisää munat yksitellen, koko ajan reippaasti vatkaten

Lisää taikinaan keskenään sekoitetut kuivat aineet

vuorotellen maidon kanssa

Voitele muffinipelti tai käytä paperisia vuokia

Jaa taikina vuokiin


Paina lusikalla kuoppa ja täytä se hillolla

Paista 200 asteessa koosta riippuen 15-20 min.

Koristele leivonnaiset pursottamalla


Nauti kahvin kanssa


Syöminen on kesken vielä.
Nam


Tällä reseptillä leivon Runebergin tortut.


🍮 🍮 🍮


Viikon MakroTex; Keskeneräinen

Pieni Lintu - MakroTex challenge




61 kommenttia:

  1. Ai että oli ihanasti esitetty ja huipennuksena ajankohtaiset tortut ❤️

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä, hjam! Kivasti tehty postaus! Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat, ja ah miten herkullisen näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää tulee! Nam! Muuten sama ohje kuin minulla, käytän vain piparimuruja korppujauhojen asemasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparimurut antavat varmasti mukavan säväyksen makuun. Minulla ei koskaan ole murenneltavia pipareita silloin, kun alan leipoa näitä :)
      Kiitos paljon Minttuli!

      Poista
  5. Taidan poiketa kahville...kait torttuja on vielä jäljellä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta satsia pitää laittaa tulemaan. :)
      Kiitos paljon Hannele!

      Poista
  6. Ensin kesken ja sitten valmiita. Herkullisia kuvia.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Runebergin ohjeita on monia mutta tykkään tästä, koska maito ja ennen paistamista lisättävä hillo antavat mukavasti tuoreutta leivokseen.
      Kiitos paljon pappilanmummo!

      Poista
  8. Ihanan raikkaat kuvat ja herkulliset Runebergin tortut!

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. It's very nice.
      Thank you very much Luisella!

      Poista
  10. Herkulliset kuvat!
    Nyt maistuisi kahvin kanssa Runebergintorttu.😀

    VastaaPoista
  11. Ihana kuvasarja; vesi herahti kielelle 🎂

    VastaaPoista
  12. Nam! Nyt pitäisi saada jotain makeaa!! Syötävän herkullisia kuvia.

    VastaaPoista
  13. En hyljeksi antimiasi, mutta noita jos alkaisin syödä, ahmisin yhtä kyytiä yheksän, joten käännän aina katseeni moisista herketeistä.

    VastaaPoista
  14. Oijoi mitä herkkuja ja ihana kuva sarja♥ Herkullista alkanutta viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
  15. Ihana kuvasarja! Kiitos herkullisista kuvista! <3

    VastaaPoista
  16. Minä ajattelin, että mihin tämä tarina oikein päättyy, no Runebergin torttuihin tietysti. Olipas kiva tapa jakaa resepti ja vielä kauniiden kuvien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Runebergin torttuihin tietysti. :)
      Kiitos paljon Ansu!

      Poista
  17. Voi niin nätti postaus!!! <3

    VastaaPoista
  18. Voi ei. Nyt alkoi tekemään mieli runebergin torttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin leipomaan. :)
      Kiitos paljon Suvituulia!

      Poista
  19. Nam! Hyvältä näyttää, eikä edes liian hankalalta. Voisin kyllä tuota itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  20. onpa todella kauniit kuvat! Varmasti hyviä leivonnaisia

    VastaaPoista
  21. Namia! Alkoi tehdä mieli Runebergin torttuja heti. :)

    VastaaPoista
  22. Jess, kiitoksia tämä oli herrrkullinen postaus:)

    VastaaPoista
  23. Runebergin torttujen kaikki variaatiot maistuvat, nam!

    VastaaPoista
  24. Ihanan riemukas ja kekseliäs postaus. Herkullisen näköiset leipomukset.

    VastaaPoista
  25. yum! looks good, and not even too cumbersome. I might be able to try it myself.

    หนังใหม่

    VastaaPoista
  26. :D
    It's good idea.
    Thank you very much!

    VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-