perjantai 26. lokakuuta 2018

Viikonlopun jälkkäri



Karpalokiisseli.
Karpaloita ei ihan paljaaltaan saata syödä, 
mutta niistä voi tehdä kiisseliä.





Herkullista.



Hyvää viikonloppua!




15 kommenttia:

  1. Karpalo on hieno marja, superfoodia sekin!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Siitä onkin "luvattoman" kauan, kun on tullut käytyä viimeksi karpalossa.
    Herkulliset kuvat.

    VastaaPoista
  3. Minulla on karpaloita kans pakkasessa, voin syödä niitä ihan tuoreeltaan, joskus olen poiminut monta litraa saaristossa, niitä pitäisikin syödä kun on tuo diabetes, harmi kun tänä kesänä ei saanut puolukkaa, piti ostaa, mitä en ole aikoihin tehnyt, kun aina olen poiminut itse, mutta tää kesä oli erikoinen. Terveellinen kattaus.

    VastaaPoista
  4. Upeat kuvat herkusta!
    Tunnelmallista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  5. Herkkua ehdottomasti! Ja alkupalaksi voi ahmia näitä kauniita kuvia.
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon tämän postauksen kommenteista! <3

    VastaaPoista
  7. Parece delicioso e as fotografias estão lindas.

    VastaaPoista
  8. Minulla on karpaloita aika paljon pakkasessa . Teen aina välillä kiisseliä minäkin ja hyvää on .

    VastaaPoista
  9. Antaa pakkasen puraista ensin

    VastaaPoista
  10. Thank you for sharing valuable information nice post,I enjoyed reading this post.

    ดูหนัง

    VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-