Tässä ohjetta maustettuun pannariin. (toivepostaus)
Taikina on ihan peruspannukakkutaikina:
2 munaa
1/2 l maitoa
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja (speltti)
1/2 dl öljyä
- vatkaa munien rakenne rikki
- lisää maito
- lisää jauhot ja suola
- lopuksi lisää öljy
- anna taikina turvota n. 1/2 tuntia
Leikkaa n. 100g suklaata karkeaksi rouheeksi ja levitä uunipannun pohjalle. Kaada turvonnut taikina rouheen päälle ja ripottele lopuksi pinnalle vajaa 1 dl mustikoita.
Paista 225°C n. 15-20 min.
Herkuttele.
Suklaapannarin voi tehdä mistä tahansa omasta lempisuklaasta.
Marjapannarin voi tehdä myös ilman suklaata.
🍽 ☕️ 🍽
Houkuttavan näköinen 🌸
VastaaPoistaKiitos Rita! :)
PoistaHerkullisen näköinen pannari!
VastaaPoistaKiitos Sirpa! :)
PoistaAi, ai. Ei saisi näin herkulliselta kuullostavien reseptejä täällä jakaa...maiskis..:)
VastaaPoista:D
PoistaKiitos Hannele! :)
Uusia ohjeita on aina mukava kokeilla! Joskus on vaan pakko noudattaa perinteitä! Anopin rahkapiirakka olisi huomenna tehtävä kunhan löytyy ohje...se on sellainen pääsiäisen must!
VastaaPoistaUusia ohjeita voi kokeilla joskus, mutta perinteistäkin on hyvä pitää kiinni. :)
PoistaKiitos Tillariina! :)
Ihanaa pääsiäisen aikaa Sinulle ja tervetuloa vastavierailulle blogiini 🎔
VastaaPoistaKiitos sinulle! :)
PoistaKiitos Suvi! :)
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta, kiitos pannarin tuunausvinkistä <3
VastaaPoista:D
PoistaEipä kestä. Suklaapannari on hyvää.
Kiitos Nina! :)
Kardemumma ei olis hullumpaa taikinassa,
VastaaPoistaSaattaisi olla hyvää kardemummapannarikin.
PoistaKiitos a-kh! :)