lauantai 30. tammikuuta 2021

Ohje

 

 

Mustikkakukkoon tarvitset:

200 g margar./voita

3/4 dl sokeria

3 1/4 dl ruisjauhoja

3/€ tl leivinjauhetta


8 dl mustikoita

n. 1 dl sokeria

1/2 dl perunajauhoja


Näin valmistat:

❁ Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon ruisjauho-leivinjauheseos.

❁ Erota taikinasta n. 1/3 taputtele se kanneksi leivinpaperin päälle ja laita jääkaappiin 'kovettumaan.'

❁ Taputtele loppu taikina vuoan (halkaisija 18-20cm) pohjalle ja reunoille 3-4 cm korkeudelle.

 

❁ Sulata mustikat (kukko kypsyy nopeammin) ja lisää sokeri ja perunajauho. Kaada seos vuokaan. Aseta kansi päälle.


❁ Paista 200°C n. 40 min.


Bon appétit!



❁  ❁  ❁

 

 

4 kommenttia:

-Kiitos terveisistä-