lauantai 11. lokakuuta 2014

Sisällä & ulkona

Aloitetaan sisältä. Eilen laitoin hösseliksi ja siivouksen yhteydessä vaihdoin talvilookin "tupaan". Tarkoittaa, että vaihdoin verhot ja matot niin ja tyynynpäälliset. Siinä vierähti tovi jos toinenkin. Mietin, että miten saan uutta ilmettä vanhoilla tekstiileillä. Päädyin laittamaan olohuoneen verhot tällä kertaa makkariin. Uutta on vain matto, jonka ostin keväisellä matkallani.




Olkkarissa pääsi seinälle valokuvasuurennostaulu, joka on ollut vaatehuoneessa huilimassa. 


Tyynynpäällisetkin ovat muutaman talven odottaneet vuoroaan päästä jälleen esille. 



Samalla tulee vaihdettua asetelmia. Kannan sisälle risut ja männynkävyt. Nyt vuorossa kuusenvävyt ja maitohorsmakiehkuroita, niille suihkautin kultamaalia.





Tänään heiluin ulkona. Viimeiset kesäkukat joutuivat kompostiin ja ruukku varastoon. Tatarin kuivuneet "risut" leikkasin alas.  Etupihalla haravoin, se on mielipuuhaani syksyllä.

Säkit jäivät koivun juurelle, mistä ne olivat hävinneet sillä välin, kun olin pois. Vuokraisäntä hoitaa tässä taloyhtiössä roskien viemisen risukaatikselle.




Lopuksi lisäsin vielä kranssiin vaahteranlehtiruusut.



***

Mukavaa viikonlopun jatkoa!!



6 kommenttia:

  1. kauniilta näyttää! Ihanalta näyttää myös se sininen taulu seinällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sussi! Se sininen talotaulu on siskon pojan alaluokilla taiteilema. Piirustuksia kun keväisin innolla aina esiteltiin, kun työt sai kotiin. Ja sain tätsän etuoikeudella valita mieleiseni. :) Muutama muukin siskon lasten maalaama taulu on seinällä. Nyt taiteilija on jo aikuinen mies.
      Alempi sininen on Monet´n jäljennös Auringonnousu, mutta siitä ei tuossa valokuvassa saa mitään selvää.

      Poista
  2. Kauniin rauhoittavia syysvärejä olet laittanut kotiisi. Haravointi on minustakin mukavaa syyspuuhaa ja sitä täällä varmasti riittää vielä pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos between! Haravointia riittää vielä, reipasta syysliikuntaa siinä samalla. :)

      Poista
  3. Olet ahkeroinut pihalla... syystyöt on aivan ihania hyvällä ilmalla. Kauniit värit olet sisälle laittanut. Varsinkin mattosi väri on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ame! Syystöitä jatketaan vielä. Se väri oli se juttu, miksi matto piti ostaa. :))

      Poista

-Kiitos terveisistä-