keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Helpot kaurarieskat


Paistoin muutaman kaurarieskan. 
Helppoa hyvää, 
tähän voi hyvin hyödyntää tähteeksi jääneen puuron.



Parasta lämpimänä.




***


14 kommenttia:

  1. No tästä ei ohje helpommaksi muutu 😀. Nam!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen pino tuoreita rieskoja!
    Ohjeesta voisi kokeilla gluteenitonta versiota...kiitos!

    VastaaPoista
  3. Kiitos helposta ohjeesta, pitääpä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoreet rieskaset ovat niin makoisia.
      Kiitos Minttuli!

      Poista
  4. Näyttääpäs ihanille!😍
    En ole koskaan tehnyt kaurarieskoja.
    Kiitos ohjeesta, näitä pitää tehdä joku päivä!
    Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihania rieskoja olet paistanut Täytyy ottaa ohje talteen kokeilla joku päivä tehdä Kiitos.

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää. Ja kiitos reseptistä.

    VastaaPoista
  7. Hyvän näköisiä, mutta olisivatpa räiskäleitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole räiskäleitä tällä kertaa ei.
      Kiitos a-kh!

      Poista

-Kiitos terveisistä-