"Unelmaa on kevyt kantaa.
Salatulla tavalla se kannattelee sinua.
Hoivaile sitä, se hoitaa sinua.
Ravitse ja kastele sitä, se saa sinut kukkimaan.
Ihminen ilman unelmaa: kuin betonikylä vuoren rinteellä.
Tunturipurot virtaavat ohi."
- Riitta Hämäläinen-
keskiviikko 26. lokakuuta 2016
Helpot kaurarieskat
Paistoin muutaman kaurarieskan.
Helppoa hyvää,
tähän voi hyvin hyödyntää tähteeksi jääneen puuron.
No tästä ei ohje helpommaksi muutu 😀. Nam!
VastaaPoistaEipä niin.
PoistaKiitos Ansu!
Ihanan näköinen pino tuoreita rieskoja!
VastaaPoistaOhjeesta voisi kokeilla gluteenitonta versiota...kiitos!
Onnistuu varmaan.
PoistaKiitos Susanna!
Kiitos helposta ohjeesta, pitääpä kokeilla!
VastaaPoistaTuoreet rieskaset ovat niin makoisia.
PoistaKiitos Minttuli!
Näyttääpäs ihanille!😍
VastaaPoistaEn ole koskaan tehnyt kaurarieskoja.
Kiitos ohjeesta, näitä pitää tehdä joku päivä!
Kivaa illan jatkoa!
:D
PoistaKiitos Sari!
Oi miten ihania rieskoja olet paistanut Täytyy ottaa ohje talteen kokeilla joku päivä tehdä Kiitos.
VastaaPoistaKiitos Irma!
PoistaHyvältä näyttää. Ja kiitos reseptistä.
VastaaPoistaKiitos Anneli!
PoistaHyvän näköisiä, mutta olisivatpa räiskäleitä.
VastaaPoistaEivät ole räiskäleitä tällä kertaa ei.
PoistaKiitos a-kh!