kuva

kuva

maanantai 31. elokuuta 2015

Kuutamolla


Illalla myöhään ja aamulla varhain olen taivaita tavoitellut.  ;) Kuuta kurkottelin tällä kertaa, aika vaikea oli saada kauniita oikein valotettuja kuvia. Olin ihan kuutamolla.

Täysikuuhan oli lauantaina, mutta kävin jo perjantai-iltana kokeilemassa. Kuu nousi ennen auringonlaskua ja vaalealta taivaalta ei melkein erottunut. Kaikenlisäksi vähän myöhästyin ja kuu oli liian korkealla, kun noususta olisin kuvaa halunnut.

Pe 28.8.


La 29.8.

Lauantaina sitten uutta yritystä. Sää oli hyvä, pilvetön. Tälläsin itseni rantapöheikköön ja aloin odottaa. Kuu ehti jo korkealle ennenkuin näin sen, olin valinnut paikan väärin, harmitti vietävästi.
 Taivaanranta oli kauniin värinen.
Su 30.8.

Koska lauantain keikka meni vähän pieleen päätin mennä rantaan vielä sunnuntaina, paremmalle hollille. Mutta sunnuntaina taivaanranta oli pilvessä, harmitusta jälleen, koska olisi ollut hienoa saada kuu kuvaan, kun juuri nousee metsän takaa.

Pilvet peittävät taivaan.

Siellä seisoin ja odotin. Kurkia meni taas kymmenittäin, vaihdoin asetuksia "kiireessä" ja yritin niitäkin saada kuviin.


Vihdoin sain havainnon. Kurkien kuvaamisen jälkeen ISO jäi liian isolle ja kuviin tuli kohinaa, plääh.   Ehkä ensi vuonna onnistuu paremmin. Talvikuuta en yritäkään kuvata, siinä tulee vain valkoinen aukko avaruuteen mustan aukon sijasta. ;))Hyvää, kaunista ja ihanaa alkavaa syyskuuta!20 kommenttia:

 1. Katseleppa hieman uudemman kerran noita kuvia. Kyllä on värit niin kohdillaan kun olla voi. Ja tunnelma mitä parhaimmasta päästä. Ei mennyt hukkaan kuvausreissut. Näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia selvä ;) Kiitos Harry! :)

   Poista
 2. Oikein hienot kuu- ja kurkikuvat!!
  Kivaa alkavaa syyskuuta sinillekin!

  VastaaPoista
 3. Oi valtava miten ihania kuvia olet onnistunut saamaan. Mukavaa alkavaa syksyä sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuutamokuvia! Tuota kuunsiltaa mekin täällä Airisrannassa jaksamme aina ihailla, on se vaan niin kaunis ja loppujen lopuksi harvinainen näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuunsiltaa on mukava ihailla! Kiitos Päivi! :)

   Poista
 5. Hienot kuvat jokaisena päivänä. Sunnuntaina kuu halusi kohota pilven takaa vähitellen ja lopussa oli palkinto kuu kokonaan ja vielä kuvajaiset vedenpinnassa

  VastaaPoista
 6. Upea kuvakooste!
  Saisi mahtava kuu vaan olla valvottamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! :)
   On se sellainen kummajainen, että antaa unentulon odottaa.

   Poista
 7. Hieno kuvasarja. Ihan suotta manailet.

  VastaaPoista
 8. Ei noin upeita kuvia kannata harmitella!! Ihanaa kun pääsit kuvaamaan vieläpä veden rannalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Häivähdys! :)
   Rantakuvat antavat lisätunnelmaa, kyllä.

   Poista
 9. Ihan mukavia nuo himertävät kuvat, ovat luovia näkemyksiä.

  VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-