tiistai 16. elokuuta 2016

Terveellistä


Maanantaina oli poutaa, illansuussa paistoi jopa aurinko. Alkoi se sitten ennen auringonlaskua jälleen sataa.

 Vehnä on saanut jo väriä.



Toisin on tänään. Vettä on tihkunut taivaalta enemmän ja vähemmän. Onneksi sisälle ei sada, voi sytyttää kynttilän, käpertyä sohvalle ja lukea, vaikka.




Tänään oli uutisissa kuinka hyvää on suomalainen kaura ja sen hyvät ominaisuudet. Ulkomaille viedään kaurasta erotettua beetaglugaania, kauraproteiinia ja kauraöljyä. Kaura on nyt in ja pop kaikenmaailman nyhtökauroineen. Sitä en ole vielä maistanut, aion kyllä kokeilla joskus, muuten syön kauraa puurona, pastana, piirakassa, sämpylöissä, ja mihin nyt ikinä keksinkään laittaa sitä.


Tänään tein oman version välipalapatukasta, mustikka-kauraryynipaistosta. Terveellisyys ruokaa. ;)
Hyvää oli.



***




14 kommenttia:

  1. Kaunis kukka-asetelma!
    Kuulostaa hyvältä mustikka-kauraryynipaistos!��
    Syön myös melkein joka aamu kaurapuuron ja välillä iltaisinkin.
    Mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaurapuuro on paras päivän aloitus. :)
      Kiitos Sain kotona!

      Poista
  2. Terveellisyyden lisäksi kaura on hyvän makuista. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat! Mustikka-kauraryynipaistos on varmasti hyvää. - Kauniita elokuun päiviä!

    VastaaPoista
  4. Nyhtökauraa pitäis kyllä kokeilla, on vaan ollut niin suosittua etten ole onnistunut kaupasta saamaan... Ihanan väriset gerberat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sitä pitää joskus kokeilla.
      Kiitos Betsy!

      Poista
  5. Onpa kauniita kuvia! Että voi viljapeltokin olla upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kypsyvät viljapellot ovat kauniita!
      Kiitos Ansu!

      Poista
  6. Nyhtökauraa en minäkään ole maistanut, mutta eiköhän sekin tule joskus koettua.
    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-