sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Mustikka-valkosuklaapannari





Tässä ohjetta maustettuun pannariin. (toivepostaus)



Taikina on ihan peruspannukakkutaikina:

2 munaa
1/2 l maitoa
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja (speltti)
1/2 dl öljyä
  • vatkaa munien rakenne rikki
  • lisää maito
  • lisää jauhot ja suola
  • lopuksi lisää öljy
  • anna taikina turvota n. 1/2 tuntia

Leikkaa n. 100g suklaata karkeaksi rouheeksi ja levitä uunipannun pohjalle. Kaada turvonnut taikina  rouheen päälle ja ripottele lopuksi pinnalle vajaa 1 dl mustikoita.

Paista 225°C n. 15-20 min.

Herkuttele.

Suklaapannarin voi tehdä mistä tahansa omasta lempisuklaasta.
Marjapannarin voi tehdä myös ilman suklaata.





🍽  ☕️  🍽 






15 kommenttia:

  1. Houkuttavan näköinen 🌸

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen pannari!

    VastaaPoista
  3. Ai, ai. Ei saisi näin herkulliselta kuullostavien reseptejä täällä jakaa...maiskis..:)

    VastaaPoista
  4. Uusia ohjeita on aina mukava kokeilla! Joskus on vaan pakko noudattaa perinteitä! Anopin rahkapiirakka olisi huomenna tehtävä kunhan löytyy ohje...se on sellainen pääsiäisen must!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia ohjeita voi kokeilla joskus, mutta perinteistäkin on hyvä pitää kiinni. :)
      Kiitos Tillariina! :)

      Poista
  5. Ihanaa pääsiäisen aikaa Sinulle ja tervetuloa vastavierailulle blogiini 🎔

    VastaaPoista
  6. Näyttää herkulliselta, kiitos pannarin tuunausvinkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Eipä kestä. Suklaapannari on hyvää.
      Kiitos Nina! :)

      Poista
  7. Kardemumma ei olis hullumpaa taikinassa,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaisi olla hyvää kardemummapannarikin.
      Kiitos a-kh! :)

      Poista

-Kiitos terveisistä-