keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kesä




...on täällä.

Ja lämpö. Ihanaa!












Helppo raparperipaistos:

4-5-vartta raparperia
sokeria

100 g rasvaa
2 dl sokeria
4 dl kaurahiutaleita

Paloittele raparperit uunivuokaan, lisää päälle sokeria.
Sulata rasva ja lisää siihen sokeri ja kaurahiutaleet, sekoita.
Lisää seos raparperin päälle.
Paista 200°C asteessa niin, että pinta saa kauniin värin.

Herkuttele jäätelön, vaniljakastikkeen, maidon kanssa tai kuinka haluat.




Viikon MakroTex: Kesä on täällä

Pieni Lintu - MakroTex challenge



Lämmintä ja ihanaa kesää sinulle!



🍀  ☀️  🍀



PS. En ole oikein ehtinyt tänne. Piipahdan lukemassa kaveriblogit kunhan taas ehdin. 
Ei ole kiireitä, mutta kaikki aika on mennyt muihin asioihin.









34 kommenttia:

  1. Nyt elämme todella ihanaa aikaa kun koko ajan jokin kukkii. Rupesipa tekemään mieli raparperipiirkkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kesä kauneimmillaan.
      Kiitos Kristiina! :)

      Poista
  2. Ihanat syreenit!
    Miten saat oksat kestämään maljakossa?
    Minulla ne nuokahtavat aina todella nopeasti :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna!
      Minä laitan syreenit aina kuumaan, lähes kiuhuvaan, veteen hyvillä pitkillä imupinnoilla.
      Imupinnat aina veitsellä ja veteen sokeria lusikallinen, niin syreeni kestää!

      Poista
    2. Kiitos tästä vinkistä!
      Ihanaa kesän jatkoa :-)

      Poista
    3. Kiitos molemmille! :))

      Poista
  3. Kauniit kuvat!
    Herkullinen raparperipaistos!😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperista saa monenlaista herkkua.
      Kiitos Sari! :)

      Poista
  4. Kuin ballerina tuo kaunis iiris! <3
    Ihanat pihlajankukat ja kesä kauneimmillaan.
    Raparperia niin kaipaan täällä...<3
    Suloista suvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on nyt kauneimmillaan.
      Kiitos Susanna! :)

      Poista
  5. Hitsit miten hienoja kuvia! Ja raparperi on kyllä aito kausi herkku josta on parasta nauttia uusien ohjeiden muodossa, kiitos.

    VastaaPoista
  6. Kaunista kukkaloistoa ja ihanan näköistä raparperipiirakkaa, nam. Ihanaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
  7. Pitäisi joskus kokeilla moista uunipuuroversiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moinen uunipuuropöperö on hyvää, kannattaa kokeilla.
      Kiitos a-kh! :)

      Poista
  8. Kesä on kohta kauneimmillaan kun juhannusruusut alkaa kukkimaan, hyvää varmaan tuo piirakka.

    VastaaPoista
  9. Kesä on nyt kauneimmillaan. Ihanaa raparperipaistosta. Minä tein juuri eilen pellillisen piirakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös raparperipiirakka on hyvää.
      Kiitos Nila! :)

      Poista
  10. Kauniit kuvat kesästä, tämä on upeaa aikaa!

    VastaaPoista
  11. Kiitos ihanan helposta raparperiohjeesta. Otin ekat raparperit pihasta enkä löytänyt vanhoja reseptejäni,
    tein omenapiirakan ohjeella. Hyvä tuli, mutta kiva saada tuo helppo ohje. Terveisin nimimerkki "Mukavuudenhaluinen" 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään helpoista ohjeista. ;)
      Kiitos Rita! :)

      Poista
  12. Kauniit kuvat. Etenkin tuo Iiris pääsee kuvassasi oikeuksiinsa <3
    Tuo on hyvä resepti :)

    VastaaPoista
  13. Kaunista kesää kuvissasi. Tuolla ohjeella olen tehnyt myös raparperipaistosta. Helppoa.

    VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-