Tosi hienoa, kun voi hakea omenoita 'omasta' puutarhasta
ja tehdä herkkuja.
Ihan parasta on omenahyve eli omena-kaurahiutalepaistos.
Tein sunnuntaina päiväkahville
omenaleivoksia tai viinereitä kuinka vain.
1. Ota taikinalevyt sulamaan.
2. Kuori ja kuutioi omenat.
3. Kuullota omenat pannulla pehmeiksi tai keitä hilloksi.
4. Lisää sokeri ja kaneli.
5. Puolita taikinalevyt ja taita kulmat keskelle (tai haluamallasi muulla tavalla). Halutessasi voitele kanamunalla.
6. Lusikoi omenahilloketta leivosten keskelle.
7. Paista 225°C asteessa kauniin ruskeiksi.
8. Tarjoile kahvin/teen/kaakaon kanssa
Oli kyllä hyvää.
🍎 🍏 🍎
Maistuis kyllä minullekkin...namm..:)
VastaaPoistaOmenoista saa monenlaista herkkua.
PoistaKiitos Hannele! <3
kiitos ohjeesta,täytyypä joku päivä tehdä.
VastaaPoista:D
PoistaKiitos Pirjo! <3
Herkullisia kuvia!
VastaaPoistaOnena taipuu monipuolisesti leivontaan.
Omenasta on moneksi.
PoistaKiitos Liplatus! <3
Huomasin pakastimessa paketillisen torttutaikinaa ja terassilla on kori omenoita. Nyt kummallekin löytyy käyttöä. Kiitos kivasta vinkistä!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinulle!
Sehän sattui sopivasti.
PoistaKiitos Between! <3
Hyvä vinkki! Kiitos!
VastaaPoistaMekin olemme saaneet omenoita ystäviltä ja sukulaisilta. Omenapaistoksia on tullut tehtyä ja omppuja syötyä ihan sellaisenaan oikein urakalla.
Onnellista syyskuun viikonloppua.<3
Omena on syksyn monipuolinen herkku.
PoistaKiitos paljon Piipe! <3
Omenahyve on jo lapsuudesta tuttu, paras omenaherkku tosiaan. Kivoja myös nuo lehtitaikinaleivokset.
VastaaPoistaOmenahyve tosiaan on ihan paras herkku.
PoistaKiitos Hitunen! <3
Kiitos ohjeesta, näyttääpä herkulliselta!
VastaaPoista:D
PoistaKiitos Vikki! <3
Onpa herkkullisen näköisiä. Näihin ohjeisiin täytyy palata kun saan ensi viikolla omenia tädin omenapuista.
VastaaPoista:D
PoistaKiitos Seita! <3