Mustikkakukkoon tarvitset:
200 g margar./voita
3/4 dl sokeria
3 1/4 dl ruisjauhoja
3/€ tl leivinjauhetta
8 dl mustikoita
n. 1 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
Näin valmistat:
❁ Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon ruisjauho-leivinjauheseos.
❁ Erota taikinasta n. 1/3 taputtele se kanneksi leivinpaperin päälle ja laita jääkaappiin 'kovettumaan.'
❁ Taputtele loppu taikina vuoan (halkaisija 18-20cm) pohjalle ja reunoille 3-4 cm korkeudelle.
❁ Sulata mustikat (kukko kypsyy nopeammin) ja lisää sokeri ja perunajauho. Kaada seos vuokaan. Aseta kansi päälle.
❁ Paista 200°C n. 40 min.
❁ ❁ ❁
Kiitos!❤
VastaaPoistaVarmasti herkullista.
VastaaPoistaMustikoita minulla on paljon pakkasessa joten ohjeet on tarpeen. Kiitos.
VastaaPoistaToivottavasti ohjeesta on iloa.
VastaaPoistaKiitos teille!