kuva

kuva

tiistai 20. tammikuuta 2015

Ruskea

Värihaasteen toinen päivä ja väri, tylsä ruskea. Ruskea ei ole mikään sisutuksen lempiväri, mutta sopii se johonkin. Ruskeasta sanotaan, että se on yksinkertainen ja maanläheinen sekä äidillinen ja lämmin.


Olohuoneessa: Ruskea peilin kehys,

pikkuruisen taulun koivukepit

ja kiikkustuoli. Alkuperäisvärinen mummolasta.


Keittiössä: Ruokailuryhmä. Tuolien punokset alkavat mennä poikki, ne piti piilottaa istuintyynyin ja parhaiten maastoutuu ruskea.

Välitilan laatat, huoneisto on 80-lukulainen. Juu, en tykkää mutta en oikein voi niille mitään (vuokraisäntä on tarkka tyyppi) ja millään tarroilla en ole alkanut niitä "sieväämään". Kaksi burkinalaista lasinalustaa on kyllä, peittämässä ruuvinreiät. Toinen kuvassa.


Makkarissa: Mummon vanha Singer.

Nämäkin ovat osa sisustusta, niille on oma korunaulakko, nyt leväytin ne tuohon peiton päälle kuvattaviksi. Ruskeaan pukeutujat ovat, luin netistä, ujoja hiirulaisia. Joskus 70-80 luvun taitteessa pukeuduin ruskeaan ja olin ujo  :))  (kyllä vieläkin), nyttemmin uskallan kyllä jo pukeutua punaiseen puseroon tai korkkareihin.
 Afrikkalaista käsityötä, paitsi vyö.


***

Kuvittelin säätietojen perusteella, että maanantaina olisi ollut kaunista ja olisi päässyt ulos kuvaamaan, Ei se niin mennyt, ulkoilin kyllä, muttei kuvia tullut. Allaoleva on arkistokuva viime vuoden tammikuulta, 18.1.2014 kuvattu "pikkukameralla".
Ruskea pionin varsi, sopii teemaan.


Aurinkopäiviä odotellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos terveisistä-