kuva

kuva

tiistai 3. helmikuuta 2015

Olipa päivä

Aamusella kävin kokeilemassa kuinka suksi luistaa. Hetken näytti siltä, että sää kirkastuu ja iltapäivällä sitten lähdin kameran kanssa "maakuntamatkailemaan". Ensin haahuilin joen rannoilla koskikaroja bongailemassa. Kyllä ne siellä olivat, mutta ei niin yhteistyöhaluisia tänään. Päivän kirkastuminen oli huijausta, taivas peittyi pilveen ja oli hämäränharmaata. Karoja odotellessa kuvasin sitten taas muuta pöljää.Tykkään susta <3

Vinksallaan

Taivaanrannassa hämärtää

Heijastus

Keinussa

Päivän aurinko


Päivän väripilkku

Istuintyynyt
Valkolakit

Vihdoinkin
Tunnin maltoin odotella, sitten tuli kyllästys ja jatkoin matkaa autolla ja aika kieroksen tein, ei paljonkaan kuvattavaa. 

Hetkisen taivas pilkahti näkyvissä.

 Peittyäkseen jälleen pilvien taakse.***


Sitä kun on se ikuinen mökkihaave niin tulee lähiseutujen myytäviä kohteita netistä aikansa kuluksi tutkailtua. Joskus siellä on hyviä ehdokkaita, aika usein ei. Kesällä oli oman kunnan puolella 50-lukuinen talo myytävänä, joka olisi ollut oikeanlainen. Ajelin etsimässä sen ja tein muutaman kuvausreissun lähistölle. Ja ehdin jo mielikuvitella millaisen siitä tekisin jos... Talo hävisi joskus syksyllä myytävistä kohteista ja mietin, että liekö myyty vai odottaako seuraavaa kesää. Päätin tänään ajella katsomassa näkyykö siellä mitään. Ei olisi kannattanut! Kohde oli myyty ja uusi omistaja oli pilannut miljöön ihan täydellisesti, hyvä etten ojaan ajanut. Kaikki mitä pihapiirissä kasvoi oli kaadettu, se oli karun näköistä. Ei mitään ollut jäljellä, pelkkää risua ja roskaa vain. Pois oli kuusiaita, pihakoivut, omenapuut ja kaikki marja- ja muut pensaat. Voin kuvitella, että remontti tehdään samalla tyylillä, kaikki pois ja uusiksi. No, jokainen tekee niinkuin tekee. Mutta siitä tulee yksi pilalle rempattu talo lisää. (se on minun mielipiteeni)


Näyttää kivalta. Kuva Etuovi.comistaHeleää helmikuuta!!


***


Tervetuloa uudet seuraajat blogini pariin!! :))

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!

  En ymmärrä ihmisten halua kaataa puut ja pensaat pihalta. Niiden kasvamiseen ei riitä yksi ihmisikä.

  VastaaPoista
 2. Uoeita kuvia! Tykkäsin etenkin Vinksallaan ja Päivän väripilkku kuvista ;)

  VastaaPoista
 3. Vinksallaan oli ehdoton ykkönen mun mielestä, upeita muutkin! Jännittää hieman viikonlopun sää. Pientä auringon pilkahdusta voi näet olla tulossa. En laittaisi hanttiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina! En olisi pahoillani minäkään, jos aurinko näkyisi. ;)

   Poista

-Kiitos terveisistä-