kuva

kuva

torstai 8. lokakuuta 2015

Harjoittelua


Yleensä kuvaan kaikenmaailman pusikoita, puita ja muita varvikoita. Voin pyöriä ja kyykkiä ja etsiä kuvakulmaa kaikessa rauhassa (jollei ohikulkjat häiritse).  ;)

Henkilökuvaus on aika vierasta. Mutta päätin alkaa harjoitella. Pikkuneiti tuli viettämään mummolaan ensimmäisiä synttäreitään joten ensimmäinen harjoituskuvaus oli tätsän ihanan ipanan kuvaaminen, ei tietenkään kaikkein helpointa alkajaisiksi, kuvata juuri kävelemään oppinutta ikiliikkujaa. <3

Sitten pitäisi kuvaustilanteessa muistaa oikea valotus, hyvä rajaus ja hyvä kuvakulma. Yhden asian kun muistaa niin toinen jo unohtuu, sitten pitää jälkikäteen korjailla, ei hyvä.


Kuvat julkaistu äidin luvalla

***

Toiseksi "harjoittelukappaleeksi" sain toisen siskoni kauniista tyttäristä vanhemman.


Kirkkaalla auringonpaisteella keskellä peltoa ei ollut maailman paras idea, liian kirkasta ja jyrkät varjot.


KIITOS! <3

Kuvat julkaistu mallin luvalla. ***


Ihanaa paisteista loppuviikkoa kaikille!20 kommenttia:

 1. Nostan hattua harjoittelullesi, hienot ja onnistuneet potretit. Ihmiskuvaus on vaikea laji, ja itse olen jättänyt sen suosiolla. Kun ei ne lapset esim. koskaan pysy paikallaan, silloin haluaisi kuvata niitä, ihan vahingossa joskus sit onnistaa.
  Upeat on myös nuo kaikki detaljikuvat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)))
   Juu, pikkuneiti ei pysynyt 2s kauempaa paikallaan. Kuvassa ei näy, että äiti varmisti toisella ja isä toisella puolella, ettei kuvattava karkaa. ;))

   Poista
 2. Mä joudun jonkinlaiseen paniikkiin kun pitäisi kuvata ihmisiä! No, kadulla ohikulkijoita vielä kun eivät poseeraa...Harjoittelu tekee kaikessa mestarin! Hyvinhän se sujui! Hyvät mallit sinulla, luonnollisesti ovat kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tillariina!! :))
   Mulla oli se etu, että mallit olivat tuttuja. Ventovieraan kuvaaminen voisi aiheuttaa paniikkia.

   Poista
 3. Mukavaa nähdä kuvissa ihmisiä. Pitäisi kai lähteä ihmisten ilmoille.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kiva tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet onnistunut ihmistenkin kuvaamisessa. Toiseksi ylin kuva pysäytti katseeni erityisesti. Sen mustavalkoisuus, neulevaatteet ja rottinkituoli veivät ajatukseni menneeseen maailmaan ja omaan lapsuuteeni. Ovat elementtejä, joita näen lapsuuteni mustavalkokuvissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon nainen kuvastimessa!! :))
   Mustavalkokuvat tekevät kuvista jotenkin nostalgisia.

   Poista
 6. Olipahan kauniita kuvia, kauniita malleja, tunnelmaa ja niin kivat lämpöiset asuvalinnatkin. <3 aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-