maanantai 17. marraskuuta 2014

Valoa

Viikonloppu meni juhlia puuhatessa, ettei ulos ehtinyt lainkaan, kuvaamisesta puhumattakaan. Tänäänkin on vielä ollut "jälkipyykkiä" eli pöytäliinojen pyykkäämistä. ;)

Tänään sitten tein kamerakierroksen huoneesta toiseen täällä kotona. Marraskuun päivät ovat hämäriä ja illat pimeitä, tarvitaan paljon valoa. vaikka itse kyllä harrastan aika paljon hämäränhyssyä ja valot ovat päällä vain siinä tilassa missä kulloinkin olen.


Eteisessä seinälampetti.


Makkarin valaisemiseen.Sydänlanka on, öljyä puutuu. Tämä on työpaikan muutossa roskikseen joutumiselta pelastettu.


Olohuoneessa on valaisimia katossa, pöydällä ja ikkunassa.Ikkunavalot olen saanut sedältäni, joka oli ostanut ne kirpputorilta.


Marraskuussa voi jo hämäryyttä karkottaa valosarjoilla.
***


Nämä eivät liity mitenkään valaistukseen, kunhan tein taas uuden "virityksen" olohuoneen koristukseksi.JK. On meilläkin loisteputkivaloja ja muita rumiluksia, mutta eihän niitä nyt täällä esitellä.  ;)***


Iloa ja valoa viikkoosi!!!
4 kommenttia:

  1. Kiva idea kuvata kodin valaisimia. Etenkin tähän aikaan, kun mukaan voi lisätä kaikenlaisia sisustus- ja ulkoistusvaloja. Pimeää on oikeastaan aamusta iltaan, kun taivas on pilvessä. Valoa siis tarvitaan. Mukavaa marraskuista alkuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos between! :)) Vaihteeksi sisäfiiliksiä, että saa jotain päivitystä, kun uusia ulkokuvia ei ollut.

      Poista

-Kiitos terveisistä-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...