maanantai 29. joulukuuta 2014

Kylmääkö

Eilinen sunnuntai kului koko päivä sisätiloissa sohvalla. Tänään uhmasin pakkasta -24°C ja lähdin ulos, kiersin normaalin reittini ja pallelutin kameraa. Sää on pukeutumiskysymys, sormiin tuo vähän meinasi ottaa, vaikka en paljain käsin kameraa käyttänytkään. Tänään oli kaunis aurinkoinen päivä. Taivaanranta on nytkin illanhämyssä todella kaunis.
Koska en millään selviä kahden tunnin reippailustani laittamalla vain yhtä kuvaa niin onhan näitä tässä taas.Koskikarat ovat liidossa joen yllä, oikein tarkasti katsottuna näkyvät kuvassa. 


Huurteet kerääntyvät oksiin joen puolelle, toisen puolen jäädessä paljaaksi.
"Työtapaturmakuva", hanskat kädessä kun käytin kameraa olin vahigossa pyöräyttänyt säätökiekkoa ja tässä kuvassa on ihan väärä aukon koko, siihen tuli hämärä tunelma.Punapipoinen koskikara ei näy kuvassa. ;) 
Retken päätteeksi kävin tuolla.

***

Hyviä vuoden loppuhetkiä!!14 kommenttia:

 1. Ei tässä mitään voi kuin huokailla noita mahtavia kuviasi kyllä ovat kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Hui sentään...kyllä noista kuvista kylmyys hohkaa vieläkin! Mun mukavuusalue on pakkasraja -15 C. Sitten menee vähän kärsimyksen puolelle. Kameraa kävin minäkin rääkkäämässä ja vähän itseä myös. Tunnin siellä viihtyy ja sitten kotiin lämpimään. Ykköskuva on ykkönen mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina!! Ykköskuva on lähes päivän ensimmäinen. :))

   Poista
 3. Erittäin kauniita talvikuvia, tuo ylin on ihan ehdoton suosikkini!
  Täällä mittari pysyi -20°C asteen tietämissä. Se on totta että sää on pukeutumiskysymys! Kuvaajan sormethan ne joutuvat kovimmalle.
  Löysin koskikarat liidossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! Ykkösestä taisi tulla suosikki. Sormia vähän kipristeli, koskikaroja yritän kuvata jollain vähän lauhemmalla säällä. :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Eka kuva on suosikkini. Totta, pakkasella tarkenee kun on oikeat vaatteet yllä. Meilläkin aamupäivällä oli -20C ja päivällä lauhtui jopa -10C kun pilviverho peitti taivaan. Aamulla oli kuitenkin ihan pakko käydä lenkillä ja nauttia auringosta, onneksi oli ihan tyventä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ame! Ykkösestä tuli ykkönen, huomaan. :) Tyyni pakkassää on oikein hyvä ja aurinko sai lähtemään ulos. :)

   Poista
 5. On niin kauniita, niin kauniita kuvia. On se vain hassua, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä enemmän vain ihmettelee luonnon kauneutta. Sitten kun näkee sitä ikuistetun näin kauniisiin kuviin, niin on aivan myyty ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Totta tuo vanhemmiten luonnon ihmettely, kakruna ei ajatellut/nähnyt auringonlaskuja, lintuja sun muita päivänkakkaroita. ;))

   Poista
 6. Aivan upeita näkymiä olet saanut ikuistettua! Aurinko on nyt niin kaunis vieras että aivan häikäisee loisteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TainaT! Eilen oli todella kaunista ja helppo löytää kuvattavaa. :)

   Poista
 7. Todella upea kuvasarja!

  VastaaPoista

-Kiitos terveisistä-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...